Deda Learning Centre

datacenter 2

Deda Learning Centre

Tijdens ons bezoek aan Deda hebben we kunnen zien dat  er ook een andere NGO actief is geweest . Zij hebben een stenen schoolgebouwtje met 3 klaslokalen en een kantoortje neergezet. Er zal met financiële ondersteuning door Stichting Dessi een toiletgebouw voor de meisjes gebouwd worden.

De bibliotheek is inmiddels vol in gebruik. De muren zijn geverfd en de vloer is stofvrij gemaakt. Het plafond is nu ook geplaatst. De kinderen zijn blij met deze ruimte en hebben er ook spreuken in opgehangen. De bibliotheek is echt een fijne plek geworden voor zowel studenten als docenten.

Als dank voor de ondersteuning die Stichting Dessi biedt kregen wij uit handen van de directeur en de supervisor van ODA een certificaat voor bewezen diensten.