Help mee

Doneer nu

Direct Steunen

Zet je eigen talenten in om een actie te starten voor de kinderen in Deda! Van zwemmen tot hardlopen. Van een statiegeldactie tot een karweitje. Alles is mogelijk!  Want samen geven we kinderen de kans om kind te zijn, om te overleven en zich te ontwikkelen. Kinderen zijn de toekomst en kunnen veranderingen teweeg brengen. Want zoveel begint bij een kind, als het tenminste kansen krijgt.

Heb je vragen of ideeën neem dan contact met ons op via info@stichtingdessi.org.

Elk kind waar ook ter wereld heeft recht op een eerlijke kans op een toekomst. Wij doen dit door de kinderen te ondersteunen met. Maar ook mogelijkheden om te sporten en daardoor te ontspannen door het aanleggen van sportvelden.

U kunt samen met ons het verschil maken voor deze kinderen.

Periodiek schenken

Wie periodiek (meerdere jaren achtereen) schenkt aan een stichting met ANBI certificering kan deze schenkingen voor 100% aftrekken. De Belastingdienst stelt wel een aantal eisen aan periodieke schenkingen: donateurs moeten om voor 100% aftrek in aanmerking te komen ten minste 5 jaar achtereen ongeveer eenzelfde bedrag overmaken aan dezelfde organisatie. Een eenvoudige overeenkomst tussen de schenker en het goede doel is hiervoor voldoende.

Wilt u, zonder dat het extra geld kost, meer kinderen kans op een toekomst geven?

Vul het overeenkomstformulier in, stuur deze op en wij vullen de overige invulvelden in en sturen een formulier retour voor uw eigen administratie.

Download hier de schenkingsovereenkomst

Kom in actie

Zet je eigen talenten in om een actie te starten voor de kinderen in Deda! Van zwemmen tot hardlopen. Van een statiegeldactie tot een karweitje. Alles is mogelijk!  Want samen geven we kinderen de kans om kind te zijn, om te overleven en zich te ontwikkelen. Kinderen zijn de toekomst en kunnen veranderingen teweeg brengen. Want zoveel begint bij een kind,  als het tenminste kansen krijgt.

Heb je vragen of ideeën neem dan contact met ons op via info@stichtingdessi.org